fbpx

Vågar du ta in livsglädjen i ditt liv?

Vad är livsglädje för dig? Hur känns det i din kropp när livskraften och lusten att leva får utlopp? Hur förändras ditt agerande? Och framförallt, vad blockerar dig eller håller dig tillbaka från att låta livsenergin flöda?

De flesta människor jag möter har för länge sen, oftast redan som små barn, börjat stänga ner eller avvisa sin inre livsglädje. Det finns lika många anledningar till detta som händelser där vi känner oss kritiserade eller tillrättavisade när vi uttrycker oss från hjärtat och med hela oss själva. Vi är sociala varelser och väldigt måna om att passa in för att få tillgång till gemenskap.

För egen del har det varit en lång resa i min personliga utveckling för att nå dit där jag tillåter mig att ta in den rena klara livsglädjen i min kropp och mitt liv. Olika behandlingsformer, meditationer och möten med människor har hjälpt mig till insikter och att mer och mer öppna upp för det som är ett naturligt tillstånd. Ingenting kan leva utan livskraft! Men varför nöja oss med minsta möjliga flöde? Varför nöja oss med att bara överleva och ta oss fram?

Jag tycker ”Floden” med Bo Kaspers Orkester (ursprungligen skriven av Björn Eidsvåg) uttrycker det väldigt fint. Inte minst textraderna:

Det finns en brunn, en källa till liv i min egen kropp
När jag druckit av den fylls jag av klarhet och saknat hopp
Var gång som jag vågat att dricka ur den blir jag hel och ren
Och jag känner ett lindrande ljus gå genom märg och ben

Nu undrar jag varför jag inte dricker mer
Varför, varför när jag vet allt det ljusa och goda som det ger

Jag rekommenderar dig att lyssna på denna mycket fina och kraftfulla låt. Och låta den hjälpa dig att öppna flödet i ditt eget hjärta! Vill du få hjälp med att aktivera och expandera din inre källa är du välkommen att boka en True Essence Activation.

Med kärlek
Ingrid

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se
No Comments

Post A Comment

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få en kort övning för att rena och balansera ditt energifält. Mycket användbar i vardagen!

 

Integritetspolicy enligt GDPR.
Jag har läst och godkänner villkoren för nyhetsbrevet.