fbpx

Om mig

Som barn slog jag in på vägen mot en musikerkarriär. I många år var jag lycklig med mitt liv som professionell musiker och musiklärare, men efterhand kände jag att något fattades.

Under en helgkurs i healing och kanalisering öppnades hela min värld! Jag gjorde en u-sväng i livet och började ta yogalektioner, åka på kurser i andlig utveckling och spenderade tid i Klippiga Bergen och på Hawaii. Efter ett tag höll jag själv kanaliseringskurser och gav andlig vägledning över telefon. I samma veva träffade jag min man och 2004 föddes vår son.

Under årens lopp har jag gett privata konsultationer, hållit meditationer, kurser och föredrag och även gett kraniosakrala behandlingar. Jag har haft förmånen att genom detta få träffa och guida tusentals personer, både i Sverige och utomlands. Min drivkraft är att hjälpa andra människor att bli närvarande i sig själva och börja leva från hjärtat och detta är också det viktigaste för mig i min egen process.

Jag ser fram emot att hjälpa Dig att återuppväcka ditt sanna jag och uppleva djupare kärlek, inre kontakt och mening i livet!

Ingrid Kronholm

True Essence Activation
Advanced Soul Realignment® Practitioner
Diplomerad Kraniosakralterapeut

Kontakta mig

Ditt namn

Din epost

Ditt meddelande