Meditationerna i ABC för Ljusbärare

Genom meditation når du din inre värld där du har oändlig tillgång till information, energier, förmågor och kontakt med djupare nivåer av ditt eget medvetande och även med din själsgrupp, naturväsen, Moder Jord m.fl. Att öppna för denna inre värld är verkligen en magisk upplevelse!

Jag älskar att kanalisera meditationer och gör det bl.a. under workshops och föredrag. Många har uttryckt hur välgörande och kraftfulla dessa meditationer är och även frågat efter fler inspelade meditationer.

Kärnan i programmet ABC för Ljusbärare är meditationerna som jag guidar i de 10 lektionerna med olika teman. Varje gång får du healing, uppgraderingar och energihöjning, som du sen integrerar till nästa gång. Mellan lektionerna kan du på egen hand lyssna till meditationerna gång på gång för att landa i energin.

När du på detta sätt höjer din frekvens, renar och fyller ditt energifält, läker dina inre barn, balanserar din inre maskulina och feminina sida etc. får du en ny grund att stå på och skapa ditt liv utifrån.

För att ta steget från 3D till 5D behöver vi läka på en djup nivå och expandera vårt medvetande långt bortom vad vi är vana vid. Meditationerna i programmet kommer att hjälpa dig med detta och ge dig många nycklar och redskap att använda i din fortsatta process efter programmets slut.

Hoppas vi ses i programmet!

Med kärlek
Ingrid

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se