Meditationerna i ABC för Ljusbärare

Genom meditation når du din inre värld där du har oändlig tillgång till information, energier, förmågor och kontakt med djupare nivåer av ditt eget medvetande och även med din själsgrupp, naturväsen, Moder Jord m.fl. Att öppna för denna inre värld är verkligen en magisk upplevelse!

Jag älskar att kanalisera meditationer och har gjort det i många år under workshops, livesändningar och föredrag. Många har uttryckt hur välgörande och kraftfulla dessa meditationer är och även frågat efter fler inspelade meditationer.

Kärnan i programmet ABC för Ljusbärare är meditationerna i de 10 lektionerna med olika teman. Varje gång får du healing, uppgraderingar och energihöjning, som du sen integrerar i lugn och ro innan du går vidare till nästa lektion. När du på detta sätt höjer din frekvens får du en ny grund att stå på och skapa ditt liv utifrån.

För att ta steget från 3D till 5D behöver vi läka på en djup nivå och expandera vårt medvetande långt bortom vad vi är vana vid. Meditationerna i programmet hjälper dig med detta och ger dig många nycklar och redskap att använda i din fortsatta process.

Med kärlek
Ingrid

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se