fbpx

Gör en inre storstädning och ta fram ditt Sanna Jag!

  Känner du att du har något att bidra med som inte når ut?
  Att din inre röst inte kommer fram?
  Att något sitter i vägen, hindrar dig?
  Är du redo att släppa det som håller dig tillbaka?
  Är du redo för förändring?

Då är en True Essence Activation för dig!

True Essence Activation

Vad aktiveras under en True Essence Activation?

Detta är en djupgående healing-session där du aktiverar ditt innersta Sanna Jag, den gnista du alltid burit i djupet av ditt hjärta. När detta inre ljus fyller dig släpper du energi du bär för andra, gammalt bagage du hållit fast vid och blockeringar av olika slag. Jag guidar dig i processen och du gör dig fri från så mycket som du är redo för, ju mer du släpper desto större förändring kommer du att uppleva. Denna storstädning ger en otrolig frihetskänsla!

På vilka nivåer sker det healing?

Under sessionen förankrar jag dina Andliga Guider och din Själsgrupp. Att återknyta till dessa aspekter av oss själva är ofta en magisk upplevelse i sig och en del av att förena sig själv som människa och själ. Under sessionen jordar du dig, vilket gör att kroppen kan slappna av och släppa mycket spänningar. Din själ får då också lättare att landa i din kropp.

Hur förstärks din inre röst och intuition?

Vi har oftast en blandning av våra egna och andra människors energier i vårt energifält. Man kan likna det vid att ha flera TV-kanaler på samtidigt och försöka urskilja sin egen “kanal” i ljud- och bildmassan. Under sessionen släpper du det som inte är ditt och förankrar ett uppgraderat energifält, skräddarsytt av ditt Högre Jag. Denna storstädning och omstart ger dig en ny plattform av renhet, klarhet och äkthet. Du får också tillgång till mer energi och ett större medvetande än tidigare.

Ge dig själv möjligheten till djup transformation!

Klientberättelser

True Essence Activation är för dig som vill:

  Släppa det som håller dig tillbaka och uppleva frihetskänslan det ger.

 

  Förstärka din inre röst och intuition.

 

  Expandera ditt medvetande.

 

  Öppna ditt hjärta för mer kärlek och healing än du trodde möjligt.

 

  Bidra till en bättre värld genom att sprida DITT inre ljus.

 

Om konsultationen

True Essence Activation är kärnan av 20 års fokuserat arbete syntetiserat till en djupt transformerande session, kanaliserad genom mitt Högre Jag. Kort uttryckt är det en rejäl storstädning och nystart, utifrån DITT sanna jag.

 

Sessionen är 60 minuter lång och kan göras via telefon eller i mitt hem i Dalby. Du ger mig dina födelseuppgifter i förväg, för att jag ska koppla upp mig till dina Andliga Guider och din Själsgrupp.

Kostnad: 2 500 kr

 

Kontakta mig

Ditt namn

Din epost

Ditt meddelande