Vill du förankra ditt sanna jag?

Vi är nu mitt i en spännande transformation här på Jorden. Många vaknar upp och minns att vi som människor är så mycket mer än vad vi tidigare haft tillgång till. Och att vi är så mycket mer ÄN människa! Vi är också den unika själ som existerar bortom detta nuvarande liv och samtidigt är vi alla ETT.

Vad aktiverar du under en True Essence Activation?

Utvecklingen, eller uppstigningen, handlar inte om att lära oss något nytt eller bli något vi inte redan är. Det handlar mer om att sluta glömma det vi redan bär inom oss och i grunden är. I en True Essence Activation aktiverar du din sanna essens djupt inifrån ditt eget hjärta. Detta är ditt inre ljus som leder dig ”hem”.

På vilka nivåer sker det healing under sessionen?

I denna utveckling, som sträcker sig långt bortom Jorden, får alla delar av helheten möjlighet att samstämmas och återförenas. För dig som människa innebär det att samstämma kroppen och ditt mänskliga jag med din själ och Gudsnärvaron inom dig. Under sessionen grundar du dig också till Jorden på en cellulär nivå, vilket gör att kroppen kan slappna av och släppa upplevelsen av separation och ensamhet. Din själ landar på en djupare nivå i din kropp, så att en sammansmältning även kan ske mellan de båda delarna av dig.

Vill du expandera ditt medvetande?

När din sanna essens aktiveras och fyller dig, släpper du allt det som inte är resonant. Ditt Högre Jag i samarbete med din själsgrupp förankrar sedan ett uppgraderat energifält, individuellt skapat utifrån din egen energi. I detta nya energifält kan du hålla ett mer expanderat medvetande och mer energi än tidigare. Därför samlar du även upp en mängd aspekter av dig själv att återförenas med under sessionen.

Är du redo att ta din roll här på Jorden?

Dessutom samstämmer du dig med Jordens transformation, så att du surfar på vågen av utveckling istället för att kämpa emot den. Genom detta återtar du din roll som du kom hit för att hålla och bidrar på så sätt till helheten på en djupare nivå. Och det är i slutändan det enda som kan ge oss människor en upplevelse av verklig meningsfullhet i livet!

Kostnad:

En True Essence Activation är en healing-session som kan göras via telefon eller i mitt hem i Dalby. Sessionen är 45 minuter lång och kostar 1 500 kr.

Uppföljande healing:

För de som gjort en True Essence Activation erbjuder jag balanserande och uppgraderande Healing via telefon. Sessionen är 20 minuter lång och kostar 600 kr.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få en kort övning för att rena och balansera ditt energifält. Mycket användbar i vardagen!

 

Integritetspolicy enligt GDPR.
Jag har läst och godkänner villkoren för nyhetsbrevet.