fbpx

Välkommen till
Heal Your Soul!

 Jag brinner för att assistera andra i deras resa in i hjärtat, för att aktivera det inre ljus vi alla bär inom oss. Om du vill ha hjälp med att uppgradera eller balansera ditt energifält, läsa din själs ursprung och historia eller få andlig vägledning är du varmt välkommen att höra av dig!

Med kärlek
Ingrid Kronholm

Andlig vägledning

Vad behöver du för att ta nästa steg i ditt liv?

I en konsultation tittar jag på vad som för tillfället är uppe för dig. Vi utgår ifrån dina frågor eller aktuella problem och jag förmedlar insikter och förankrar healing från dina Andliga Guider och Högre Jag.

Allt med fokus på att du ska må bättre!

True Essence Activation

Vill du leva utifrån ditt Sanna Jag?

True Essence Activation är en healing-session där jag leder dig genom processen och förankrar dina guider för att aktivera och expandera ditt Sanna Jag och uppgradera ditt energifält. För dig som längtar efter att återuppväcka din inre gnista och låta den leda dig i livet!

Soul Realignment®

Vem är du på själsnivå? Och hur kan du uttrycka det som människa?

Genom att läsa dina själsregister ger jag dig information om vad som blockerar din sanna potential från att komma till uttryck, så att du kan handla annorlunda och få mer tillfredsställelse och flöde i livet.

LYSSNA PÅ MITT RADIOPROGRAM

Varannan tisdag kl 17:00 med start 15:e januari 2019

Följ med på guidade meditationer med många olika fokus. I varje program finns det även utrymme för dig att ringa in för en andlig mini-konsultation, där jag blir kanal för ditt Högre Jag.

Klientberättelser

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev

Du får en enkel och otroligt effektiv övning för att balansera och rena ditt energifält!

Jag ser fram emot att jobba med dig!

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få en kort övning för att rena och balansera ditt energifält. Mycket användbar i vardagen!

 

Integritetspolicy enligt GDPR.
Jag har läst och godkänner villkoren för nyhetsbrevet.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.