Återuppväck ditt Sanna Jag

Förankra din själ i ditt mänskliga liv

Hitta djup mening och DIN roll här på jorden!

Konsultationer

I en Andlig vägledning utgår vi ifrån dina frågor och du får information och healing du behöver just nu.

I healing-sessionen True Essence Activation får du en genomgripande rening av ditt energifält och hjälp att aktivera din själs sanna essens.

I en Andlig Guide-konsultation får du reda på vilka dina guider är och budskap från dem.

Program

I ABC för Ljusbärare får du nycklarna till energiarbete, healing och inre transformation. Programmet består av 10 video-lektioner med föredrag och magiska healing-meditationer. Du lär dig rena din energi, läka ditt inre barn och ditt hjärta, få kontakt med dina guider och manifestera din dröm!

Programmet Lev ditt Sanna Jag är ett individuellt program för dig som vill gå igenom en andlig bootcamp med min guidning under 3 månader. För dig som är redo för djup transformation.

Meditationer

Genom att meditera öppnar du inte bara ditt hjärta utan även din intuition och dina andliga förmågor. Använd dessa underbara Guidade Healing-Meditationer med olika fokus, alla med vacker avslappnande musik.

Du får även artikeln ”Vilka är de Andliga Guiderna?” med information som hjälper dig att nå kontakt med dina egna guider.

Klientberättelser

Ingrid Kronholm

Jag ser fram emot att hjälpa Dig återuppväcka ditt sanna jag och därigenom få tillgång till djupare kärlek, inre kontakt, mening och flow!

Ta del av nyheter och erbjudanden via mitt nyhetsbrev!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.