fbpx

Konsultationer

I en Andlig vägledning utgår vi ifrån dina frågor och du får information, budskap och healing du behöver just nu. I healing-sessionen True Essence Activation får du en genomgripande rening av ditt energifält och hjälp att aktivera din själs sanna essens.

Soul Realignment ger dig kunskap om din själs ursprung och förmågor och frihet från tidigare liv som blockerar dig. I en Andlig Guide-konsultation får du reda på vilka dina guider är och budskap från dem.

Program

ABC för Ljusbärare är ett grupp-program där du lär dig grunderna för energiarbete. I 10 st lektioner med föredrag och meditation får du grundstenar att bygga din egen andliga utveckling på. Utöver det har vi 4 st Zoom-möten med frågestund och du får även min hjälp via en Facebook-grupp.

Programmet Lev ditt Sanna Jag är ett individuellt program för dig som vill gå igenom en andlig bootcamp med min guidning under 3 månader. För dig som är redo för djup transformation!

Workshop

Förankra ditt Inre Ljus

I denna workshop får du uppleva djupa läkande meditationer och övningar, ögonöppnande samtal och kärleksfull gemenskap med likasinnade. Delta i en magisk dag i stillhet, kärlek och magi!

Stockholm – 25 februari
Lund – 11 mars

Meditationer

Ta hjälp av dessa Guidade Meditationer med olika teman för att slappna av och landa i din kropp, rena dina chakror, läka ditt hjärta och öppna till dina andliga guider. Genom meditation öppnar du för din inre värld och all den kärlek, healing och magi det ger dig!

Till meditationen med guiderna får du även en artikel med tips och tankar för att lättare öppna din inre kontakt.

Klientberättelser

Ingrid Kronholm

Min roll på Jorden är som ljusbärare, healer och multidimensionell kanal.

 

Ta del av grundstenarna jag byggt min egen andliga utveckling på. Välkommen att boka workshop, grupp-program eller privata sessioner och lyssna gärna på mina föreläsningar och livesändningar på YouTube!

 

Jag ser fram emot att hjälpa Dig återuppväcka ditt sanna jag och därigenom få tillgång till djupare kärlek, inre kontakt, mening och flow!

Ta del av nyheter och erbjudanden via mitt nyhetsbrev!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.