fbpx

Vem är du på själsnivå? Och hur kan du uttrycka det som människa?

I en Soul Realignment®-konsultation läser jag dina själsregister, din själs historia, för att se vilken själsgrupp du tillhör och vilka energimässiga kvaliteter din själ består av samt vad den är specialiserad på. Kanske undrar du över vilka energier, gåvor och talanger just din själ bidrar med här på Jorden? Och vilket livstema den valt för detta liv? Allt detta kan du få reda på i en konsultation med mig.

Hur blockerar du din potential?

Oftast finns det dock blockeringar och restriktioner som gör att den potential du har som själ inte alltid uttrycks i ditt vardagsliv. Dessa blockeringar har ofta sitt ursprung i trauman från tidigare inkarnationer och sen fortsätter mönstren att spelas ut liv efter liv och påverkar en i nutid. Kanske är du medveten om mönstren, men vet inte var roten till problemet sitter.

Hur kan du lösa dina blockeringar och leva från hjärtat?

Jag berättar för dig om de tidigare liv jag ser ligger bakom. Vi samtalar om hur du i din vardag kan fatta nya beslut och göra nya val, så att du bryter de gamla mönstren som blockerar din sanna potential från att komma till uttryck fullt ut och får mer flöde i livet. Allt för att det ska bli meningsfullt och tillfredsställande för dig!

I en konsultation ingår:
  • mitt förarbete med att göra själva “läsningen”
  • en timmes telefonkonsultation där jag berättar om vad jag fått fram och vi samtalar om detta
  • inspelning av samtalet
  • intentionslista att arbeta med på egen hand efter konsultationen
Kostnad:

En Soul Realignment® konsultation kostar 2 800 kr.