Program - Lev ditt Sanna Jag

Lev ditt Sanna Jag är ett program på 3 månader där jag hjälper dig att förstärka din inre röst och intuition och börja leva utifrån ditt sanna jag.

  Drivs du av en längtan att hitta dig själv och din plats på Jorden?
 Upplever du att du glömt bort något viktigt men vet inte vad?
  Är du redo för förändring?

Då är detta program för dig!

Jag hjälper dig att hitta nycklarna, så att DU kan låsa upp dörren!

 

Vad ingår i Lev ditt Sanna Jag?

True Essence Activation

Din första session är en djupt transformerande healing-session på 60 minuter, en riktig energimässig storstädning och uppgradering.

Andlig guide-session

Under denna session får du reda på vilka dina guider är, hur de kan hjälpa dig i din vardag och även budskap och healing från dem.

Fyra öppna konsultationer

Varannan vecka får du andlig vägledning i form av en konsultation på 60 minuter, där vi går på djupet med det du behöver just då.

Två ”akut-sessioner”

Du har möjlighet att boka två akut-sessioner på 15 minuter. Dessa bokas via e-mail och jag ger dig sessionen inom 24 timmar.

Vägledda meditationer

Du får fyra guidade meditationer med fokus på avslappning, energirening, läkning av hjärtat och möte med dina andliga guider.

Artikel

Du får artikeln Vilka är de Andliga Guiderna? I den berättar jag hur kontakten med dina guider ger dig kärlek, healing och vägledning!

Hur är Lev Ditt Sanna Jag upplagt?

Programmet består av privata konsultationer under 3 månader. Din första konsultation är en True Essence Activation och sen följer en konsultation varannan vecka, där varje session bygger vidare på den förra. Under programmets gång kommer en av dessa att vara en Andlig guide-session.

 

Med 20 års erfarenhet av personlig och andlig utveckling har jag samlat på mig en fungerande verktygslåda. I konsultationerna delar jag med mig av tekniker och redskap som kan hjälpa dig i din egen process. Min intuition och kontakt gör att jag på ett klarsynt sätt kan förmedla vad du behöver bli medveten om för att komma vidare i ditt liv och, inte minst, för att förstärka din inre kontakt.

I varje konsultation hjälper jag dig att förankra dina andliga guider och din själsgrupp, vilka spelar en viktig roll i processen, både genom deras budskap och genom att förankra healing och uppdateringar till dig. Att återknyta till dessa delar av oss själva är ofta en magisk upplevelse i sig och en del av att förena dig som människa och själ.

 

Inför varje samtal ger du mig en uppdatering och vi utgår ifrån dina frågor och upplevelser, så varje konsultation är skräddarsydd för just dig just då. Du kommer att få mycket hjälp i ditt eget arbete och en inspelning av konsultationerna som stöd för din integrering.

Jag leder dig genom programmet så att du kan göra ett skifte bortom vad du trodde möjligt!

True Essence Activation

Vad är True Essence Activation?

True Essence Activation är en djupgående healing-session där du aktiverar ditt innersta sanna jag, den gnista du alltid burit i djupet av ditt hjärta. När detta inre ljus fyller dig släpper du energi du bär för andra, gammalt bagage du hållit fast vid och blockeringar av olika slag. Du förankrar ett uppgraderat energifält, vilket gör att du både kommer att ha mer energi och ett större medvetande än tidigare. Din intuition blir också mer direkt och tydlig, vilket öppnar för din egen inre kontakt och vägledning.

True Essence Activation är kärnan av 20 års fokuserat arbete syntetiserat till en djupt transformerande session, kanaliserad genom mitt Högre Jag. Kort uttryckt är det en rejäl storstädning och nystart, utifrån DITT sanna jag.

Att öppna till din inre röst och intuition är det viktigaste du kan göra för att skapa ett meningsfullt liv!

 

Andlig guide-konsultation

Dina andliga guider håller en otroligt djup visdom och är de aspekter av ditt Högre Jag som är närmast dig i ditt vardagsliv. Att öppna för kommunikation med guiderna är ofta i sig en magisk och känslosam upplevelse och att ta till dig deras budskap förändrar ditt liv i en riktning mot djupare mening, sanning och glädje.

Hur går en konsultation till?
Jag tar kontakt med dina guider i förväg, för att få reda på vilka de är, när de kom in i ditt liv, vad de håller för roll och framförallt vad de vill säga dig. Under sessionen får du information om guiderna och budskap och healing från dem. En mycket intressant och djupt läkande session!

light-being-by-jungle-eye

Andliga guider

 

Lev ditt Sanna Jag passar INTE dig som…

  Känner att alla delar av livet är precis så som du vill ha det.

 

  Tycker att andra ska ta ansvar för dig.

 

 Inte är intresserad av dig själv som själ och människa.

 

Inte vill förstå och släppa det som håller dig tillbaka.

 

Inte vill satsa på dig själv och utvecklas.

 

Lev ditt Sanna Jag är för dig som vill…

 Släppa gammalt bagage och komma vidare.

 

  Skala av det som inte är du och ta fram ditt sanna jag.

 

  Förstärka din inre röst och intuition.

 

  Våga vara dig själv och komma igenom rädsla och självtvivel.

 

Ta emot kärlek och healing bortom vad du trodde möjligt.

 

Uppnå en djupare mening i livet.

 

Ett livsförändrande och djupt transformerande program!

Boka ett samtal med mig så att vi kan se om programmet passar dig. För att boka ditt samtal, fyll i formuläret så kontaktar jag dig.

För tillfället ger jag inga privata konsultationer.

 

Boka samtal

Vanliga frågor

Behöver jag ha några förkunskaper?

Nej, men du behöver ha ett genuint intresse av din egen utveckling och en vilja att lära känna dig själv på ett djupare plan.

Kan jag gå programmet även om jag redan gjort en True Essence Activation eller Andlig guide-session?

Absolut! Jag guidar dig till en ännu djupare nivå denna gång, så att du kan släppa mer och expandera ytterligare. I guide-sessionen kommer nya budskap och nedladdningar och ev fler guider än förra gången.

Hur går konsultationerna till?

Vare sig du ringer från Sverige eller utlandet ringer du ett nationellt nummer från din telefon.  Du får en inspelning av konsultationerna, som stöd för din integrering.

Kan jag dela upp betalningen?

Ja, du kan välja att dela upp kostnaden på två eller tre avbetalningar.

Två avbetalningar – när du bokar och innan konsultation nr 4. Kostnaden är då 6 500 kr per gång.

Tre avbetalningar – när du bokar och innan konsultation nr 3 och nr 5. Kostnaden är då 4 333 kr per gång.

Finns det ångerrätt?

När du försäkrat dig om en plats i programmet, i samtal med mig och genom att betala, sker ingen återbetalning.