Är alla människor intuitiva?

Längtar du efter en inre öppen kommunikation? Att kunna höra, se eller på andra sätt uppfatta telepatiska eller intuitiva budskap? Tänker du att andra kan men inte du? Att du kanske inte har det inom dig?

Du är inte ensam! Jag hör ofta detta från mina klienter, med en underton av längtan och saknad…

Denna längtan handlar i grunden om att längta hem. Hem till dig själv, till ditt sanna jag, till din själ, till den du är bortom din fysiska mänskliga personlighet.

Vägen dit går genom hjärtat. Läk hjärtat, befria hjärtat från trauman, begränsningar och tyngd, ta hem alla delar av hjärtat du gett bort och expandera det. Centrera dig i hjärtat och lär dig hur du använder hjärtat som kommunikationscentral, som den portal till andra världar och medvetanden det är.

Att ha en fungerande intuition för också med sig mycket mer. Du hör dina andliga guider. Du blir medveten om vad som finns ”på andra sidan” eller bortom det rent fysiska. Du fördjupar din förståelse och upplevelse av vem du är och varför du är här.

Detta leder till förändringar. Du kommer att vilja vara sann och autentisk, stå upp för dig själv och förändra ditt liv på ett sätt så att det stämmer med din inre upplevelse av vem du är.

Att vara autentisk och följa sitt hjärta har många gånger lett till konflikter och trauman och ofta är det just därför vi stänger ner vår inre kontakt och intuition. Det är som en inre konflikt mellan behovet av att vara sann mot sitt hjärta och behovet av att passa in. Detta ser vi nog alla i vår vardag just nu, med de beslut vi är ställda inför och behöver fatta.

Så fråga dig själv, vad är viktigast för dig? Är du här på Jorden för att förankra din själ i det fysiska, för att lysa med ditt inre ljus, för att visa vägen för andra och inspirera andra att hitta det inom sig själva? Eller är du här för att passa in, vara som andra för att bli omtyckt och accepterad? Även om det innebär att du vingklipper dig själv?

Om svaret är att leva sant och autentiskt är din inre kontakt och en efterhand mer och mer öppen intuition ett måste. Och ja, ALLA människor har detta inom sig. Det är en naturlig del av att vara människa och det handlar om att skala bort det som sitter i vägen, läka det som blivit trasigt, ta hem det man förlorat och aktivera det man stängt av. Sen gäller det bara att öva och experimentera!

Inspireras av och lär dig från andra som redan öppnat upp, testa övningar, metoder, meditationer mm. Det är som att lära sig cykla eller läsa, ju mer du gör det desto lättare och naturligare blir det.

Det du får är så otroligt mycket större än du ens kunde ana när du började resan! Vare sig du tar dina första steg eller gått länge på denna väg blir det bara djupare och djupare insikter, kärlek och magi efterhand! Ge dig själv möjligheten att uppleva allt detta om det är vad ditt hjärta längtar efter!

Vill du få hjälp av healing-meditationer, redskap och övningar för att öppna din intuition? Läs här om programmet ABC för Ljusbärare.

Med kärlek
Ingrid

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se