Vill du passa in eller vara unik?

Vi människor styrs till stor del av våra behov. Jag menar då våra känslomässiga behov. Behovet av att vara omtyckt, accepterad, omfamnad, inkluderad etc. Har du tänkt på hur djupt dessa behov sitter och vad de får dig att justera i ditt sätt att agera i relation till andra människor?

Kanske får dessa behov även dig att stänga ner vissa tankar, drömmar och känslor som är relaterade till andra behov du har? För vi har ju alla även ett behov av att vara sedda för den vi är, av att uttrycka oss autentiskt, av att vara sanna mot oss själva och ta oss själva på allvar.

Vad händer då när dessa behov inte går att uppfylla samtidigt? När behovet av att passa in och behovet av att vara unik krockar och vi måste välja? Se på din egen barndom eller på kärleksrelationer du haft genom livet och du ser dessa behov dra åt olika riktningar inom dig, tills du väljer att tillfredsställa ett av dem.

Kanske valde du att vara tyst fast du ville uttrycka något viktigt, bubbla över i glädjefnatt eller säga ifrån att något inte var ok. Kanske valde du att ge upp ett stort intresse i ditt liv eller släppa en kär vän eller plats du älskade för att någon annan ville att du gjorde det. Kanske stannade du länge i en relation där du egentligen inte blev villkorslöst älskad som den du verkligen är?

Allt detta är relationsmönster som genomsyrar vårt mänskliga samhälle. Det är också en del av villkorlig kärlek; ge mig detta, gör så här, tro på det jag säger etc. så älskar jag dig. Frågan är, är detta verkligen kärlek? Kan man köpa kärlek och är det i så fall äkta kärlek?

För att vi ska skapa en framtid i ett högre medvetandetillstånd, 5D som vi nu är på väg in i, behöver vi förstå skillnaden mellan villkorlig och villkorslös kärlek. Vi kan bara leva i 5D om vi förankrar villkorslös kärlek i oss själva och tillsammans.

Hur gör vi då detta? Jo, genom att hedra oss själva som den unika själ vi är och samtidigt hedra alla andra i deras unika uttryck. Vi är inte här för att vara likadana och se till att alla anpassar sig och själva också göra det. Vi är här för att lysa i vår egen rena klara autentiska energi och sanning!

Låt oss skapa en framtid där vi alla får plats att vara hela vårt sanna jag och bidra på vårt eget unika sätt till helheten! Och våga gå före och visa vägen dit!

Med kärlek
Ingrid

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se