Om mig

Min roll på Jorden är som ljusbärare, healer och multidimensionell kanal. Jag brinner för att hjälpa andra hitta tillbaka till sitt sanna jag och börja leva utifrån hjärtat.

Redan som barn slog jag in på vägen mot en musikerkarriär och i många år var jag lycklig med mitt liv som professionell musiker och musiklärare. Efterhand kände jag dock att något fattades och det ledde mig till mitt andliga uppvaknande i mitten av 90-talet. Jag läste massor med böcker, gick på yoga, regressioner och healing-kurser och började meditera.

Under en andlig helgkurs insåg jag att vi alla har en enorm slumrande potential och jag lovade mig själv att öppna för denna och aktivera mina egna förmågor. Detta ledde mig år 2000 till gruppen the Spiritual School of Ascension, i vilken jag la grunden för mitt andliga arbete och lärde mig om energiarbete och kanalisering, att lösa karma och läsa av tidigare liv, omedvetna mönster mm.

Jag tillbringade mycket tid med gruppen i Klippiga Bergen och på Hawaii och började snart själv hålla kurser och ge andlig vägledning. Jag hade också turen att träffa min man i denna grupp och 2004 föddes vår son.

Under årens lopp har jag gett privata konsultationer, hållit föredrag, meditationer och kurser och även gett kraniosakrala behandlingar. Jag har haft förmånen att genom detta få träffa och guida tusentals personer, både i Sverige och utomlands. Efter mer än 25 års erfarenhet av personlig/andlig utveckling har jag samlat på mig en fungerande verktygslåda som jag använder mig av dagligen, både i min egen process och med klienter.

Jag ser fram emot att hjälpa Dig återuppväcka ditt sanna jag och därigenom få tillgång till djupare kärlek, inre kontakt, mening och flow i livet!

Ingrid Kronholm

True Essence Activation
Advanced Soul Realignment® Practitioner
Diplomerad Kraniosakralterapeut

Kontakta mig