Varför meditera?

Genom att meditera hittar du ditt sanna jag, så att du kan leva din själs sanning genom ditt mänskliga liv!

När du mediterar stillar du ditt sinne och det brukar ofta vara definitionen av meditation. Men du kan också ta det ett steg längre och aktivt arbeta med ditt inre.

Genom meditation kan du lära dig hantera och ta kontroll över din energi och därmed hur du mår. Din energi styr inte bara din fysiska hälsa utan även ditt känslomässiga och mentala välmående.

När ditt energifält är rent och balanserat får du också lättare tillgång till ditt inre sanna jag, till livskraft, kreativitet och glädje. Detta leder till flöde och synkronicitet i livet!

Hjärtat är porten till din inre värld och att läka och öppna hjärtat själva grunden i personlig och andlig utveckling. Genom att meditera öppnar du inte bara ditt hjärta utan även din intuition och dina andliga förmågor. Du får då tillgång till din inre värld och all den kärlek, healing och magi som finns där!

Mina vägledda meditationer kan du använda för att släppa stress och slappna av i kroppen, för att öppna kontakten med dina andliga guider, för att läka och öppna ditt hjärta eller för att rena dina chakran i ett magiskt vattenfall.

Här kan du lyssna till smakprov på meditationerna.

Med kärlek
Ingrid

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se