Workshop: Healing på alla plan

Vill du omfamna dig själv i acceptans och kärlek?
Behöver din kropp healing?
Är du redo att släppa rädsla och uppleva friheten det ger dig?

Denna workshop är för dig!

Lund 28-29 oktober

Workshop: Healing på alla plan

I denna workshop kommer vi att djupdyka i healing från flera olika perspektiv. För att du ska ha tillgång till så mycket medvetande som möjligt börjar vi med att öppna till nya nivåer av ditt Högre Jag.

En viktig del av läkningsprocessen är att medvetandegöra och släppa rädslor som blockerar dig. Vi kommer att jobba med chakrasystemet för att definiera rädslorna, så att du lättare kan röra dig bortom dem. Att släppa rädsla ger en enorm frihetskänsla och utrymme att leva utifrån hjärtat!

Din relation till dig själv speglas i allt som händer i ditt liv. Genom att läka och integrera den inre familjen uppnår vi en djupare inre kärlek och självmedkänsla och detta är därför en viktig del av workshopen.

Vi avslutar helgen med en djup healing-meditation för kroppen, så att du verkligen förankrar det du uppnått in i det fysiska.

Under två heldagar fyllda av meditationer, övningar och samtal är fokus på din inre läkning. Du kommer att öppna för och läka så mycket som du är redo för, så att du sen kan uttrycka mer av ditt sanna jag. Med dig hem har du insikter, upplevelser och redskap till hjälp i din fortsatta process.

Vad ger healingen dig? Läkning leder bl.a. till att man öppnar hjärtat och förankrar mer av sin själ, vilket är en förutsättning för en fungerande inre kontakt. Läkningen ger dig inre trygghet och stabilitet och tillit till dig själv. Detta leder till allmän hälsa, bättre relationer, mer flow och synkronicitet i vardagen och förstås ett härligare liv!

Workshopen är även ett tillfälle att träffa nya vänner. Det är ett sammanhang där vi kan uppleva värme och trygghet, våga vara oss själva och mötas hjärta till hjärta, själ till själ!

Du kommer att ta ett stort steg framåt i din egen läkningsprocess!

Waterlily,Or,Lotus,Flower,In,Sunlight

Vad är healing?

Healing återställer det som blivit trasigt, förvrängt, separerat eller avstängt till dess ursprungliga tillstånd.

Healing kan innebära att ta hem och läka aspekter av en själv som varit med om trauma i tidigare liv eller nuvarande. Alla situationer som vi inte kan hantera när de uppstår kan leda till inre separation och genom en healingprocess blir vi återigen hela.

Healing kan vara att rena det som blivit dimmigt, förvirrat eller intrasslat med andras energier. Det kan vara att öppna kontakten mellan din själ, ditt mänskliga jag och din kropp – att förankra oneness i ditt liv. Det kan också vara att lösa blockeringar för att öppna energiflödet i kroppen, så att den kan släppa smärta och begränsningar.

Under helgen håller vi avsikten om healing djupare än vi kunde föreställa oss. Detta öppnar våra sinnen och hjärtan för mer än vi trodde möjligt!

Frihet

En förutsättning för att healing ska ske är att du tillåter dig att ta emot. Du behöver därför göra dig själv fri från det som sitter i vägen och begränsar dig.

Ge dig friheten att vara dig själv, att lyssna till ditt hjärta och din magkänsla och följa din inre kompass.

Ge dig själv friheten att välja bort relationer och omständigheter som begränsar eller skadar dig. Våga istället visa ditt sanna jag och attrahera de människor som är resonanta med dig.

Ge dig friheten att leva ditt liv fullt ut utan att hålla dig själv tillbaka, att verkligen LEVA din sanning här på Jorden!

International,Day,For,The,Remembrance,Of,The,Slave,Trade,And

Klientberättelser från tidigare workshops

Denna workshop är för dig som:

Längtar efter att känna dig hel och komplett.

 

Är redo att ta ett stort steg i din egen inre utveckling.

 

Vill läka och integrera delar av dig själv du inte förmått tidigare.

 

Vill ha tillgång till din själs förmågor, visdom och kunskap i ditt mänskliga liv.

 

Vill öppna ditt hjärta och ta emot villkorslös kärlek.

 

Läk dig ifrån det förflutna och omfamna hela dig själv i villkorslös kärlek!