Konsultationer

I en Andlig vägledning utgår vi ifrån dina frågor och du får information, budskap och healing du behöver just nu. I healing-sessionen True Essence Activation får du en genomgripande rening av ditt energifält och hjälp att aktivera din själs sanna essens.

Soul Realignment ger dig kunskap om din själs ursprung och förmågor och frihet från tidigare liv som blockerar dig. I en Andlig Guide-konsultation får du reda på vilka dina guider är och budskap från dem.

Program

I ABC för Ljusbärare får du nycklarna till energiarbete, healing och inre transformation. Programmet består av 10 video-lektioner med föredrag och magiska healing-meditationer. Du lär dig rena din energi, läka ditt inre barn och ditt hjärta, få kontakt med dina guider och manifestera din dröm!

Programmet Lev ditt Sanna Jag är ett individuellt program för dig som vill gå igenom en bootcamp med min guidning under 3 månader. För dig som är redo för djup transformation!

Meditationer

Genom att meditera öppnar du inte bara ditt hjärta utan även din intuition och dina andliga förmågor. Använd dessa underbara guidade healing-meditationer med olika fokus, alla med vacker avslappnande musik.

Guidade Meditationer

Du får även artikeln ”Vilka är de Andliga Guiderna?” med information som hjälper dig att nå kontakt med dina egna guider.

Klientberättelser

Ingrid Kronholm

Min roll på Jorden är som ljusbärare, healer och multidimensionell kanal.

 

Jag ser fram emot att hjälpa Dig återuppväcka ditt sanna jag och uppleva kärlek, inre kontakt och flow i livet!

Ta del av nyheter och erbjudanden via mitt nyhetsbrev!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.