Workshop: Förankra ditt Inre Ljus

Vill du hitta meningen med att vara här?
Längtar du efter att hitta hem?
Väljer du att komma hit, fullt ut?

Denna dag är för dig!

Stockholm 25 februari

Lund 11 mars

Workshop: Förankra ditt Inre Ljus

Denna workshop riktar sig till dig som längtar efter upplevelsen av Oneness, känslan av att vara ett med allt, av att VARA allt. Till dig som vill få en djupare inre upplevelse av gudsnärvaro, magi och ljus. Till dig som vill aktivera mer av detta tillstånd ända in i din fysiska verklighet, in i ditt mänskliga medvetande och liv och in i din fysiska kropp. Till dig som vill släppa det som sitter i vägen och återkoppla direkt till Källan.

 

Jag håller kopplingen till Oneness-tillståndet så att du kan aktivera eller fördjupa detta i dig själv. Med min bakgrund inom kraniosakral terapi hjälper jag dig också att hålla stillheten i din kropp, med utgångspunkt i den stillhet som uppstår när spermien möter ägget. Därifrån går vi sen in i det ljussken som följer innan celldelningen tar vid. Vi låter detta aktiveras i kroppens alla celler för att aktivera den ursprungliga visdomen du en gång kom ifrån.

Du kommer att ta ett stort steg framåt i förkroppsligandet av ditt gudomliga ljus!

Woman,On,Sunny,Sea,Beach,In,White,Fluttering,Dress,,Fashion

Vad är ljus?

Vad är upplysning? Vad innebär det att vara upplyst? Att vara en ljusbärare? Vilka möjligheter öppnar det för?

Var står vi i den mänskliga utvecklingen på Jorden? Vart är vi på väg? Hur hittar du din plats i detta för att uppfylla syftet du kom hit med?

Under dagen kommer vi att djupdyka i frågor som dessa. Jag delar också med mig av min egen andliga resa det senaste året, som lett mig till en ny utgångspunkt utifrån vilken jag nu lever mitt liv.

Precis som i tidigare workshops kommer du också att få uppleva djupa läkande meditationer, övningar och kärleksfull gemenskap med likasinnade.

Klientberättelser från tidigare workshops

Denna workshop är för dig som:

Längtar efter upplevelsen av Oneness.

 

Är redo att ta ett stort steg i din egen process.

 

Väljer lätthet istället för motstånd.

 

Vill öppna ditt hjärta och förankra ditt ljus in i den fysiska verkligheten.

 

Vill bli den ljusbärare du kom hit för att vara.

 

Delta i en magisk dag i stillhet, kärlek och magi!