fbpx

Vad behöver du för att ta nästa steg i ditt liv?

Min drivkraft är att hjälpa människor att bli närvarande i sig själva och börja leva från hjärtat och detta är utgångspunkten när jag ger andlig vägledning. Jag förmedlar kommunikation från klientens Högre Jag och ibland även från ens själsgrupp och andra medvetanden man jobbar med, medvetet eller under drömtiden när man sover.

Vad kommer upp i en konsultation?

I en konsultation tittar jag på vad som för tillfället är uppe i ditt liv. Vi utgår ifrån dina frågor eller aktuella problem. Ofta dyker det upp undermedvetna tankemönster som begränsar, ens egna eller sådana man tagit på sig från sin omgiving. Vi är ofta mer sammanblandade med andra än vad vi är medvetna om och genom att reda ut och sortera energier, blir du mer sann mot dig själv och stärker din inre röst.

Var kan roten till problemen ligga?

Under konsultationen läser jag av ditt energifält för att se var det finns blockeringar och begränsningar. Ibland har dessa sin grund i detta liv och då jobbar vi med de händelserna, så att du kan läka dig själv på djupet. Ibland dyker historier från tidigare liv upp, vilket gör att du kan förstå underliggande mönster som påverkar dig i nutid. När du blir medveten om vad som ligger bakom, kan du också lättare förändra din nuvarande situation.

Vad får du med dig som hjälp i vardagen?

Efter 20 års erfarenhet av personlig/andlig utveckling och energiarbete har jag samlat på mig en fungerande verktygslåda. Ofta delar jag med mig av tekniker och redskap jag själv har nytta av i vardagen. T.ex. andningsövningar, övningar för att sortera och balansera energier, sätt att jobba med drömmen man vill manifestera m.m. Allt för att du ska kunna leva ett mer meningsfullt och tillfredsställande liv!

Om konsultationen

Sessionen är 60 minuter lång och kan göras via telefon eller i mitt hem i Dalby. Inspelning av samtalet ingår.

Kostnad 1 250 kr.

Boka konsultation

Ditt namn

Din epost

Ditt meddelande

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få en kort övning för att rena och balansera ditt energifält. Mycket användbar i vardagen!

 

Integritetspolicy enligt GDPR.
Jag har läst och godkänner villkoren för nyhetsbrevet.