Är du intresserad av tidigare liv?


I denna video från en livesändning på Facebook berättar jag om tidigare liv och hur de påverkar oss i nutid. Jag ger flera exempel från mina sessioner med klienter, så att du ser hur mönstren går igen liv efter liv och vad det kan skapa för problem och begränsningar i vardagen.
 
Jag förklarar skillnaden mellan genetiska och själsliga tidigare liv och hur det hänger ihop med begrepp som arvssynd och karma.
 
Behöver själen läkas och hur gör man det i så fall? Detta var också en del av föredraget och hänger även ihop med mitt företagsnamn – Heal Your Soul!
 
Jag svarade även på intressanta frågor från chatten och sändningen avslutades med ett budskap från förfäderna.
 
Hoppas du blir inspirerad att djupdyka i dina egna tidigare liv!
 
Med kärlek
Ingrid
Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se