Varför ska man meditera?

En del av att meditera är att lära sig hantera och ta kontroll över sitt energifält och därmed hur man mår. Din energi styr inte bara din fysiska hälsa utan även ditt känslomässiga och mentala välmående.

När ditt energifält är rent och balanserat får du tillgång till ditt inre sanna jag, till livskraft, kreativitet och glädje. Det är genom att frigöra detta som du skapar flöde och synkronicitet i livet.

Att läka och öppna hjärtat är en förutsättning för allt inre arbete och själva grunden i personlig och andlig utveckling. Genom meditation får du hjälp med detta och öppnar även för din inre värld och all den kärlek, healing och magi det ger.

Genom att meditera hittar du ditt sanna jag, så att du kan uttrycka din själs sanning genom ditt mänskliga liv!

Mina vägledda meditationer kan du använda för att släppa stress och slappna av i kroppen, för att öppna kontakten med dina andliga guider, för att läka och öppna ditt hjärta eller för att rena dina chakror i ett magiskt vattenfall.

Här kan du lyssna till smakprov på meditationerna.

Med kärlek
Ingrid

 

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se