Är man född intuitiv?

Har du alltid vetat att du är intuitiv?

Den frågan är nog den jag oftast får av klienter! Därför tänkte jag nu berätta hur det började för mig. I samband med en personlig kris jag gick igenom i slutet av 90-talet började jag söka andligt. Jag hade under många år läst böcker om tidigare liv, nära döden-upplevelser och liknande, men föll alltid tillbaka till att tro att det skulle vara ”för bra för att vara sant”.

Det var först på en helgkurs 1998 som allt förändrades för mig. Helgen var som en allmän introkurs i andlighet, healing, meditation mm och egentligen minns jag inte mycket av vad vi gjorde. Det viktiga som skedde var under en kort mini-konsultation med kursledaren. Jag hade inte träffat henne förut och hon visste ingenting om mig, ändå satte hon fingret mitt i prick i de områden av livet som påverkade mig starkast. Hon pratade om saker hon inte kunde veta, men ändå stämde allt och jag blev väldigt berörd.

Efter detta möte kunde jag inte längre gå tillbaka in i förnekelse igen. Jag kände att grunden för mitt liv förändrats och satte en kraftfull avsikt att jag också skulle öppna upp för att kunna se, höra och förstå vad som sker bortom våra fysiska sinnen. Jag ville inte längre acceptera att leva i glömska.

Sedan dess har allt jag gjort i livet baserats på denna avsikt, på att komma ihåg mer och mer av vem jag är, varför jag är här och att öppna kontakten med andra medvetanden. Denna inre drivkraft är lika stark nu som när jag väckte upp den. Det jag öppnat för och de övningar, metoder och verktyg jag använder lär jag ut vidare i mina kurser och konsultationer, för att hjälpa andra på denna väg.

Längtar DU efter att öppna din inre kontakt? Vill du hitta svaren inom dig själv? Vill du aktivera slumrande förmågor? Då är du varmt välkommen att delta i min workshop ”Öppna din Intuition”.

Med kärlek
Ingrid

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se