fbpx

Vad är healing?

Som jag ser det är healing att öppna för ett flöde av livsenergi med en avsikt om läkning. Det vi då gör är att vi öppnar oss för vårt naturliga tillstånd, för vårt ursprungliga fullkomliga jag. Vi öppnar för att balansera, synkronisera och samstämma oss på alla nivåer och fyller oss med livsenergi inifrån och ut.

Jag svarade så här på frågan om healing på sidan Frimodigt i Tidningen Free:
”Healing är allt som återförenar delar av helheten som upplever separation. Det gäller på alla plan; kroppsligt, emotionellt och andligt. När vi t.ex. tar hem delar av oss från vår barndom eller själsfragment från tidigare liv blir vi helare och mer kompletta och upplever då läkning.” Du kan läsa hela intervjun här.

Vid all inre kontakt och energiarbete lägger jag fokus i mitt hjärta. Nyckeln för att uppleva ett healingflöde är att läka och öppna hjärtat och vägen dit är att tillåta och omfamna läkningen.

Ofta avvisar vi dock möjligheter till läkning, möjligheter att släppa trauman, minnen och vår ”story”, berättelsen om vem vi är. Att läka oss själva kan vara skrämmande för det betyder att vi kommer att se oss själva i nytt ljus, utifrån ett nytt perspektiv. Och förändring i sig är alltid skrämmande för vårt mänskliga jag, vår personlighet…

Vågar du läka ditt hjärta? Vågar du släppa din berättelse om vem du är? Jag lovar, det är värt det!

När jag ger konsultationer med andlig vägledning tittar jag på vad som för tillfället är uppe i ditt liv och utgår ifrån dina frågor eller aktuella problem. Jag förmedlar kommunikation från dina Andliga Guider och ditt Högre Jag samt håller space för dig så att du kan ta emot healing djupare än du trodde möjligt.

Med kärlek
Ingrid

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se
No Comments

Post A Comment