fbpx

Är alla känslor du upplever verkligen dina egna?

Något som kommer upp i väldigt många konsultationer jag ger är problemet med att blanda ihop sina känslor med nära och kära. För sensitiva personer är det vanligt att inte veta vad som är vad, men om vi vill ha ett rikt socialt liv behöver vi lära oss att hantera vårt energifält, som känslorna är en del av.

Många högsensitiva och intuitiva personer har en stark längtan att göra denna värld till en bättre plats och även att få andra runtomkring glada och balanserade. Ofta leder det till att man vänder sig ut- och in och försöker lista ut vad andra vill och behöver, mönster som gör att man glömmer sig själv och sin inre kontakt och börjar bära och ta ansvar för andra. Detta gör det väldigt svårt att veta var man själv börjar och andra tar vid, känslomässigt och energimässigt.

Några exempel på vad detta kan leda till är:

  • Emotionell instabilitet, vilket gör att man upplever drama och trauma i sitt liv.
  • Förlust av inre kontakt och klarhet, eftersom man håller både sin egen och andra människors energi och det då blir förvirrande.
  • Ensamhet och utanförskap, eftersom man ofta drar sig undan socialt umgänge.

 

Jag kan inte nog poängtera vikten av att lära sig hur man släpper taget om och rensar ut andras känslor och hur man arbetar igenom sina egna.

Vill du få en enkel och effektiv övning för att rena och balansera ditt energifält? Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och du får övningen direkt och kan spara den i din egen dator.

Med kärlek
Ingrid

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se
No Comments

Post A Comment