fbpx

Hur skulle ditt liv se ut om du följde dina drömmar?

Tänk om du kunde sudda bort alla måsten, alla krav, alla förväntningar och det du tror att du borde eller inte borde. Föreställ dig istället att du lyssnar inåt, att du kommer ihåg din inre röst, den som var en naturlig del av dig när du föddes. Den inre röst som vet vad du längtar efter, vet vad du mår bra av, vilka behov du har, vem du är i djupet av ditt hjärta. Den inre röst som uttrycker ditt Sanna Jag.

Vad skulle du då göra annorlunda? Vad skulle du plocka bort eller sluta med? Vad skulle du göra istället? Hur skulle du göra det?

Ofta tänker vi att detta är en utopi. Vi kan ha många anledningar och förevändningar till att det är omöjligt att skapa det vi drömmer om, det vi längtar efter, allt det som skulle ge oss en verklig mening i livet.

Men vet du egentligen vad som skulle göra dig lycklig i djupet av din själ? Eller har du för länge sen förlorat kontakten med ditt eget sanna jag? Vet du när, hur och varför du stängde ner din inre röst? Varför blockeringarna och murarna i ditt hjärta tog form och fortfarande håller dig tillbaka, fortfarande hindrar dig ifrån att skapa det liv du längtar efter.

Känner du att det är dags att komma förbi dessa murar? Längtar du efter att bli sann mot dig själv och ta reda på vem DU egentligen är, vad DU innerst inne längtar efter? Vet du hur du ska gå tillväga eller behöver du praktiska fungerande redskap och sätt att ta till i vardagen?

Något jag älskar och som ger mig en djup mening i livet är att hjälpa andra att hitta sin inre röst och våga lyssna till den. Varmt välkommen att boka en andlig vägledning om du vill ha hjälp i din process mot att ta fram ditt sanna jag!

Med kärlek
Ingrid

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se
No Comments

Post A Comment