fbpx

Är du redo för transformation?

Som du nog vet och kanske själv upplevt är det inte lätt att bryta gamla mönster. Dels behöver vi vara medvetna om dem, dels behöver vi ha något att ersätta dem med, dels behöver vi ha viljan och modet att verkligen GÖRA det och dessutom behöver vi fortsätta med det nya tills det blir en naturlig del av livet.

Det är därför vi anlitar en PT för att få hjälp att ta itu med vår fysiska hälsa, en nutritionist för att lägga om och följa upp vår diet eller en språklärare för att lära oss spanska.

Det blir så mycket lättare när vi får hjälp av en expert på området, som redan förankrat det vi själva vill uppnå och som kan vägleda oss genom transformationen.

Givetvis måste vi sen själva svettas på löpbandet, låta bli det där godiset eller plugga på glosorna, för att få resultatet vi söker. Men, ibland kan ansträngningen bestå i att fråga oss själva hur vi mår, våga säga nej till det vi inte vill, ge oss själva utrymme för inre arbete eller våga läka hjärtat och ta emot kärlek och flöde. Vi kan behöva lära oss hur vi gör för att öppna upp till vår inre röst eller få kontakt med vårt hjärta, vår själ och våra guider.

För att komma dit måste vi ofta utmana oss själva och förstå varför vi gör som vi gör, var våra blockeringar sitter, varför vi har dem och, förstås, hur vi kan släppa dem och komma vidare! För att hjälpa dig med detta har jag satt ihop programmet Lev ditt Sanna Jag, en riktig ”boot camp” i inre transformation där du också förankrar det i vardagen.

Lev ditt Sanna Jag är ett program på 3 månader där jag hjälper dig att förstärka din inre röst och intuition och börja leva utifrån ditt sanna jag. Du är välkommen att boka in ett samtal så att jag kan avgöra om du är redo för detta djupa inre arbete.

Med kärlek
Ingrid

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se
No Comments

Post A Comment