fbpx

Är du en ljusarbetare?

Känner du dig ofta ensam på Jorden? Som att du råkade hamna här och inte förstår varför? Som att du är annorlunda, tänker annorlunda, ser på saker och ting på ett annat sätt än din omgivning och samhället i stort?

Den känslan och upplevelsen visar ofta på att vi som själ har fler upplevelser från andra platser i tid och rum än just från Jorden.

Ensamheten och en allmän känsla av alienation eller utanförskap är ofta en gemensam nämnare för många ”ljusarbetare”. På engelska använder man ofta begreppen ”Starseeds”, Lightworkers”, ”Wanderers” m.fl.

Vad känner du när du läser dessa ”triggerord”? Rör det något i ditt hjärta? Väcker det en längtan?

I så fall är du nog en av dessa själar.

Är du trött på att hålla dig tillbaka, anpassa dig och försöka vara normal? Att försöka förstå och se saker som andra? Att vara den omhändertagande, den duktiga, den högpresterande, den tysta eller någon annan roll du tagit på dig för att passa in och bli accepterad?

Vad har det gjort med ditt eget liv? Med ditt självvärde? Med din självrespekt? Med din förmåga att älska dig själv?

Har det kanske fått dig att tvivla på DIN egen inre röst? Att tona ner eller förneka din intuition?

Känner du att det är dags att vakna upp? Dags att komma ihåg? Dags att uttrycka?

Men vad? Och hur?

Jag har ägnat de senaste 20 åren av mitt liv åt att få ihop mitt mänskliga och själsliga jag. Åt att komma ihåg mer och mer av vem jag är. Åt att vakna upp, steg för steg, till mitt sanna jag.

Under dessa år har jag arbetat med olika terapeutiska och andliga/energimässiga behandlingsformer, som alla tillfört något viktigt i min egen process och i mitt arbete med klienter.

Något jag verkligen brinner för är att sammanföra oss ljusarbetare! Det är också främsta anledningen till att jag satt ihop workshopen Aktivera ditt Sanna Jag.

Denna workshop är för dig som tar dig själv och din utveckling på allvar. Som är redo att gå på djupet och ta fram ditt sanna jag. Som längtar efter gemenskap med likasinnade i ett tryggt sammanhang där vi kan mötas från hjärtat.

Under två heldagar fyllda av meditationer, övningar och samtal skalar du bort lager på lager av det som INTE är du. Med dig hem kommer du att ha insikter, upplevelser och redskap till hjälp i din egen process framöver.

Jag hoppas få träffa dig på en av mina kommande workshops! Se även workshopen Öppna din intuition.

Med kärlek
Ingrid

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se
No Comments

Post A Comment