fbpx

Surfar du på vågen av förändring eller stretar du emot?

De flesta av oss gör både och! Vi mediterar, gör mindfulness-övningar, tränar yoga, äter hälsosamt etc för att höja vår vibration och expandera vårt medvetande. Samtidigt håller vi fast vid vår ”story” om vem vi är, våra identiteter och roller vi spelar i relation till andra människor. Vi håller fast vid en historia om hur och varför vi blivit den vi är och tror att det inte går att förändra. Vi identifierar oss med vårt mänskliga jag och glömmer att vi i grunden är så mycket mer. Att vår själ och vårt Högre Jag inte är begränsade i tid och rum. Att livet i 3D som människa bara är en upplevelse av många vi gör i utforskandet av vår sanna essens.

I denna brytningstid, när var och en gör ett val ifall vi vill utvecklas, expandera och höja vår frekvens för att bli en del av ett nytt sätt att leva här på Jorden, eller stanna kvar i det gamla välkända, är skillnaden mellan våra framtida möjliga vägar större än någonsin.

Vi människor har en enorm potential i vårt DNA och i vårt Högre Jag. När vi aktiverar detta, uppgraderar oss själva och tar emot både vägledning och healing från vårt Högre Jag sker en enorm utveckling. Vi förändrar vårt sett att se på oss själva och världen och öppnar ögonen för helt nya möjligheter framöver. Det är detta jag menar med att surfa på vågen och öppet ta emot det som nu öppnas upp till.

Så hur gör du för att komma in i flödet av denna förändring och den högre frekvens och medvetande som blir starkare här på Jorden för varje dag? Hur blir du medveten om mönstren, programmeringarna och dina trauman från detta och tidigare liv som gör att du fastnat i gamla mönster? Vad använder du för verktyg och tekniker för att nå in och förstå mer av dig själv? För att låta det mänskliga jaget ta ett steg tillbaka och låta själen leva ditt liv? Kanske vill du få hjälp på vägen och då kan du läsa om vad jag erbjuder i mina konsultationer.

För egen del är meditation och att spendera tid i naturen grundstommen. Och förstås relationer med likasinnade där vi kan dela med oss av erfarenheter och upplevelser och inspirera varandra. För det är inte alltid en lätt resa att djupdyka i sitt inre för att lösa upp blockeringarna som sitter i vägen för glädje, balans, överflöd, kärlek, kreativitet osv. Men det är verkligen värt det och det mest spännande som finns om ni frågar mig!

Med kärlek
Ingrid

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se
No Comments

Post A Comment