fbpx

Hur fyller du på dina batterier?

Efter en månad på Nya Zeeland har jag själv fått en dos av vad jag behöver. Sol, värme, magiska skogar, fantastiska vattenfall, sjöar och stränder, varma källor, delfiner på öppet hav, maorikultur, gästvänliga människor och en i det hela mycket spännande resa.

För mig som intuitiv finns många kraftfulla ögonblick att bära med mig i hjärtat. Som att stå i myllret på Aucklands flygplats efter 2 dygns resa och plötsligt känna närvaron av förfäder som hälsar mig välkommen till landet. Att känna den påtagliga närvaron av medvetande i skogarna överlag och framförallt i de enorma uråldriga träden, vissa uppemot 2000 år gamla. Att få meddelanden från vattnet som forsar ut ur klipporna som vattenfall, rinner som bäckar från underjordiska grottsystem eller kommer upp som hett vatten eller ånga från jordens inre. Jag bär med mig många stunder av tårfyllda ögon och öppet hjärta och en djup känsla av naturens helighet.

Att resa kan vara ett underbart sätt att ladda batterierna och fylla sig själv med nya upplevelser och intryck som gör att man kan expandera och komma framåt i sin inre process. Dock krävs det planering och ofta en mer eller mindre lång väntan. Som tur är finns det mycket vi kan göra i vår vardag för att fylla oss med kraft och energi. Det kan vara att umgås med människor vi mår bra av och känner oss engagerade med, att ta en skidtur genom skogen, att meditera, att göra yoga eller dansa, att lyssna på musik mm.

Så frågan är: Vet du vad just du behöver för att ladda dina batterier nu? Och ger du dig själv tid och utrymme för det? Både i det lilla och i det stora. Annars kanske det är dags att ta en liten paus och återknyta till ditt hjärta, din magkänsla och din kropp och fråga dig själv: Vad behöver jag nu? Vad längtar jag efter? Vad drömmer jag om? Hur kan jag redan idag ge mig detta eller ta ett steg i den riktningen?

Ofta behöver vi i denna introspektion släppa gamla föreställningar om att vi inte är värda det vi behöver, att vi inte förtjänar det, att det inte är dags osv. Om du känner att du fastnar och vill ha hjälp att komma igenom dessa gamla program och begränsningar är du välkommen att kontakta mig för en andlig vägledning, där vi tittar på vad som blockerar dig från att må bra. För det är allas vår naturliga medfödda rättighet!

Med kärlek
Ingrid

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se
No Comments

Post A Comment