fbpx

Hittar du din balans i en värld som gungar?

Det är mycket som händer runtomkring oss nu! Sanningar kommer upp i dagen och frågan är: Vem kan vi lita på? Vilken information, vilka människor, vilka gamla sanningar? Vad ska vi hålla fast vid och vad är det dags att släppa? Och hur kan vi påverka förändringen i en positiv riktning? Vad kan just du och jag bidra med?

I allt detta är det viktigare än någonsin att vi hittar vår inre balans, så att vi gång på gång kan återvända dit när vi tappar den. Detta är otroligt viktigt för vårt eget välmående, men det är också så att när vi tar hand om oss själva så sprids denna balans och harmoni till andra i vår omgivning, som ringar på vatten. När vi är i balans har vi också lättare att höra och följa vår inre röst, i hjärtat, som visar oss vägen framåt.

Ett steg för att hitta balans är att släppa vidfästningar till det vi håller fast vid. Det kan handla om att gå igenom det vi äger och släppa gamla prylar vi inte längre behöver. Det kan handla om att släppa vissa relationer som vi inte mår bra av eller att förändra förutsättningarna för dem. Det kan handla om att förändra våra matvanor och motionsvanor så att vi bättre tar hand om vår fysiska kropp och hälsa.

Det kan också handla om att släppa våra gamla sanningar om hur saker och ting är. När vi själva väljer att bli mer öppna för nya perspektiv och vågar se med öppna ögon, blir det lättare att hålla balans och en positiv känsla i de förändringar som sker på en större skala omkring oss. Tänk på ett mjukt grässtrå som kan röra sig i vinden eller ett stelt som bryts av om det kommer en stark vind.

En bra introduktion om du vill få insikter i hur världen styrs och hur olika saker hänger ihop, (utbildning, läkemedelsindustri, bankväsende, media, energi- och matförsörjning o.s.v.) är nedanstående film. Den har tydligen över 80 miljoner “views” vid det här laget! Kanske är du redan en av dem som sett den och då får du här en påminnelse om att sprida den vidare. Själv såg jag den för några år sedan och min då 11-årige son tyckte den var så intressant att han helt på egen hand såg om den!

https://www.youtube.com/watch?v=lEV5AFFcZ-s&t=2441s

För att hitta din inre balans är andningsövningar, meditationer och närvaroövningar av olika slag till stor hjälp. Det finns numera en uppsjö av olika tekniker och inriktningar och det viktiga är att det fungerar för en själv. Så testa olika varianter tills du hittar det som passar dig. Och vill du ha hjälp och tips på vägen, kontakta gärna mig för en konsultation.

Med kärlek
Ingrid Kronholm

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se
No Comments

Post A Comment