fbpx

Äger du din styrka?

Varför är det så svårt för många av oss att hålla fast vid och uttrycka vår ”power”? Vår makt/kraft/styrka? Varför är vi så rädda att synas, märkas, höras och över huvud taget göra ett avtryck i vår omgivning?

En stor anledning till detta här i Skandinavien är vad vi brukar kalla Jantelagen. En del av det kollektiva medvetandet sen hundratals år tillbaka. Vi vet alla hur den lyder och framförallt hur den känns och upplevs när vi tänker tankar som ”Jag ska inte tro att jag är speciell” ”Jag har inget att komma med” ”Jag duger inte”.

När vi går in i sådana tankar och mönster ger vi upp en del av vår kraft och styrka. Vi gör oss mindre än vi egentligen är och krymper även vårt energifält, allt för att bli mindre synliga. Kanske för att undvika kritik, hånfulla kommentarer, avundsjuka o.s.v.

Tänk om vi istället ägde vår inre styrka, makt och kraft! Om vi lät vår egen sanna essens lysa genom oss med full kraft! Så att det vi har att bidra med kan stråla genom oss och bli till handlingar i vår fysiska verklighet.

Detta är det enda sättet att leva för att uppleva sann meningsfullhet och tillfredsställelse. Att helt enkelt vara den vi egentligen är och låta det komma fram i allt vad vi gör och i allt vad vi är. Men då behöver det också ges skjuts av vår inneboende kraft.

Och har ni tänkt på vad som händer med den kraft vi ger upp och släpper? När vi förminskar oss i relation till någon annan hamnar kraften hos dem och de växer istället, åtminstone tillfälligt. När vi avvisar vår kraft upplöses den inte. Den hamnar bara någon annanstans…

Många gånger avvisar vi kraften för att vi inte vill gå in i maktspel, ta plats, bestämma, visa vägen o.s.v. Vi har alla sett många exempel på maktmissbruk i alla dess former. Sådana mönster vill vi ju absolut inte gå in i eller bli anklagade för, så för säkerhets skull håller vi oss tillbaka.

Men var hamnar då den makt och kraft som vi avvisar? Jo, ofta just hos dem som missbrukar den. Den skickas som en het potatis från den ena till den andra tills den slutligen kommer till någon som älskar makt och gärna samlar och uttrycker makt. Som blir större och större. Och vad leder det till i vårt samhälle? Inte ett samhälle som vi egentligen vill skapa, eller hur?

Så om du känner igen dig i detta, börja hålla fast vid din styrka och kraft. Stå i den du är och våga äga din makt. Tillåt dig själv att uppleva hur det känns att fylla ditt hjärta med din egen strålande energi med full kraft som bär fram den. Se vad som förändras i ditt liv och hur du kan inspirera andra att göra detsamma. På detta sätt kan vi tillsammans bygga nya relationer och ett nytt sätt att leva, där vi är sanna mot oss själva och vågar vara den vi verkligen är med full kraft! Vill du ha hjälp i processen rekommenderar jag en True Essence Activation, en healing-session där du aktiverar och expanderar din egen inre källa.

Med kärlek
Ingrid Kronholm

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se
No Comments

Post A Comment

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få en kort övning för att rena och balansera ditt energifält. Mycket användbar i vardagen!

 

Integritetspolicy enligt GDPR.
Jag har läst och godkänner villkoren för nyhetsbrevet.