fbpx

Vad behöver du släppa för att kunna veckla ut dina vingar?

Vi har alla möjlighet att uppnå mer av vår fulla kapacitet, att förkroppsliga mer av vår sanna potential. Men för att göra det måste vi förändra oss själva, släppa delar av vårt gamla jag och transformera oss till vårt nya. Så hur kan vi göra det?

Ett exempel på sådant vi kan behöva förändra är våra relationer till andra människor. Det är svårt att öppna upp till mer av vår inre kraft och glädje om vi hela tiden ger bort av den och offrar oss för andra. Om vi ser detta mönster i oss själva och förändrar det kan vi börja behålla vår kraft och livsglädje för att manifestera vårt eget liv. Vi kan då öppna upp för nya vägar och möjligheter till ett meningsfullt liv som ger oss mer glädje.

Här i Skandinavien har vi ett starkt kollektivt medvetande kopplat till vad vi brukar kalla Jantelagen. Kontentan av den är att många av oss håller oss tillbaka för att inte verka förmer eller större än någon annan. Jämförelsen med andra och tanken på hur de uppfattar oss gör att många förminskar och begränsar sig själva, utifrån rädsla att möta avundsjuka eller kritik.

Tänk om vi alla istället bestämde oss för att blomma ut, expandera och ta fram vårt sanna jag. Att förverkliga oss själva och genom det inspirera andra att göra detsamma. Vilken annorlunda värld vi då skulle skapa!

Om vi har en stark intention att växa och utvecklas kommer det som står i vägen inom oss att ge sig till känna, så att vi kan lämna det bakom oss. Vi kommer att börja bli medvetna om relationer som skaver, att vi inte trivs med vissa omständigheter i våra liv och att vi behöver ta itu med saker för att förändra oss själva och situationen vi befinner oss i. Först när vi gör det kommer vi att ge oss själva det nya utrymme vi behöver för att växa.

Tänk på en fjäril. För att kunna transformeras till en fjäril och kunna veckla ut sina vingar måste den lämna sitt larvstadium bakom sig och bli ett nytt jag.

Så hur väljer du? Lämnar du de delar av ditt gamla jag som inte för dig vidare och tillåter du dig själv att genomgå en transformation? Transformation är grunden för personlig/andlig utveckling. Om du själv är i en utvecklingsprocess, läs gärna om mina olika slags konsultationer som kan hjälpa dig i din transformation till en vacker fjäril!

Med kärlek
Ingrid Kronholm

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se
No Comments

Post A Comment