fbpx

Vad stoppar flödet i ditt liv?

Eller rättare sagt, varför och hur stoppar DU flödet i ditt liv?

Ett öppet flöde av kärlek, livskraft, kreativitet, glädje o.s.v. är det naturliga tillståndet för allt som lever. Men varför har vi människor ofta så svårt att tillåta oss upplevelsen av detta flöde?

Ofta finns det många lager av tankemönster inom oss som säger att vi inte är värda det vi längtar efter, att det inte är okej att vara lycklig när andra i vårt liv inte är det, att vi inte ska tillåta oss att uppleva det vi längtar efter förrän vi åstadkommit det ena eller det andra, att vi snart ska bry oss mer om vårt eget välmående o.s.v.

Lager på lager sitter dessa blockerande tankemönster fastnålade med känslor och minnen från vårt liv, inte sällan med sitt ursprung i tidig barndom eller t.o.m. i tidigare liv. När vi tar upp dessa minnen till ytan och förstår hur de fortfarande påverkar oss, kan vi också förstå vad vi kan göra annorlunda här och nu. På så sätt kan vi bryta mönstren, lösa upp blockeringarna och ta in mer av det överflöd vi längtar efter, vare sig det uttrycks i hälsa, livsenergi, kärleksfulla relationer, pengar eller något annat.

Att ta upp mönster och minnen ur det omedvetna till vårt medvetna är vad som behövs för att expandera vårt medvetande. En process där vi medvetandegör dolda delar av oss själva som en del i vår personliga/andliga utveckling.

Så var flödar det inte i ditt liv? Och är du redo att lösa upp blockeringarna och öppna för ditt naturliga flöde? Boka in en konsultation så hjälper jag dig!

Med kärlek
Ingrid Kronholm

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se
No Comments

Post A Comment

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få en kort övning för att rena och balansera ditt energifält. Mycket användbar i vardagen!

 

Integritetspolicy enligt GDPR.
Jag har läst och godkänner villkoren för nyhetsbrevet.