fbpx

Hur viktig är avsikten när du sorterar energier?

Enligt mig är avsikten oerhört viktig! Våra avsikter sätter ramarna för och bestämmer vad som gäller i vår verklighet. När du är tydlig i dina avsikter blir du också medveten om din egen skaparkraft och om vilket enormt starkt medvetande du har!

Om du avser att sortera energier och tänker på någon du mött under dagen, sorterar du ut aktuella sammanblandningar mellan er. Avser du istället att sortera energierna mellan er genom tid och rum, alltså genom hela detta liv och alla tidigare möten på alla plan, då är det vad som sker. Ju mer specifik din avsikt är desto mer effektiv blir energisorteringen.

I den här processen kan du också gärna använda dig av muskeltest av någon form eller en pendel. Ställ frågor som t.ex. ”Har jag gett bort eller förlorat något av min energi till X?” ”Har jag tagit på mig något av X energi?”. Ställ samma fråga när det gäller information, medvetande, sorg eller annat som dyker upp i ditt huvud. Här gäller det att helt enkelt lita till din intuition och ställa de frågor som kommer upp. På ett plan vet du ju redan hur det ser ut.

De gånger sortering av sammanblandningar fungerar bäst, i min egen erfarenhet av det, är när de har triggats igång av kontakt med personen. Då har vi öppnat på locket och upplever sammanblandningen på ett eller annat sätt. Det betyder att vi kan nå ett lager som vi tidigare inte haft tillgängligt att jobba med. Och kanske är det först nu du har redskap och medvetenhet att göra något åt det du tidigare bara upplevt konsekvensen av.

Detsamma gäller också på en gruppnivå, där vi kan ha sammanblandningar med en grupp av människor. Kanske en del av din släkt, din skolklass, kollegorna på ett jobb eller kören du sjöng i som tonåring. Fram tills att vi löst upp sammanblandningarna finns de kvar där, oavsett om du träffat personerna på många år eller inte. Detta är något som ständigt förvånar mina klienter under konsultationer och ofta leder till stora personliga aha-upplevelser. Om du vill uppleva ett sådant genombrott och fortfarande inte litar på dina egna intuitiva förmågor är du välkommen att kontakta mig för en andlig vägledning.

Eller kan du själv gå på djupet med energisortering, testa och se vad du hittar. Jag brukar säga att det är lite som att vara sin egen energidetektiv. Och det är oftast helt otroligt vad mycket man hittar!

Med kärlek
Ingrid Kronholm

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se
No Comments

Post A Comment

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få en kort övning för att rena och balansera ditt energifält. Mycket användbar i vardagen!

 

Integritetspolicy enligt GDPR.
Jag har läst och godkänner villkoren för nyhetsbrevet.