Hur skapar du trevliga möten med nära och kära?

Jo, genom att sortera energier i förväg!

Jag brukar se mänskligheten som ett stort ihoptrasslat garnnystan. Vi är alla ihopblandade till en eller annan grad med vänner och bekanta, grannar, kollegor, gamla studiekamrater och framförallt med partners, familj och släktingar. Hur kan vi då trassla ut vår egen tråd ur detta nystan? Och hur kan vi veta vem vi är ihopblandade med?

Ett tecken är att du blir känslomässigt upprörd av att umgås med, ha kontakt med eller ens tänka på personen i fråga. Det kan betyda att det som ligger och slumrar under ytan aktiveras och du känner det som egentligen är där hela tiden. T.ex. om du bär din systers ilska eller din pappas sorg kan det komma upp i kontakt med dem. Du visar helt enkelt dig själv vad du går och bär på.

Har du å andra sidan gett bort av dina egna känslor, energier, din kraft eller något annat kommer detta också att ge sig till känna i kontakt med dem. Det kanske snarare upplevs som irritation eller frustration, för du känner att de har en del av vad som är ditt.

Viktigt är då att komma ihåg att ingen kan ta någonting ifrån dig ifall du inte ger bort det! Så leta i dig själv efter orsaken. Vill du att de ska känna glädje och därför ger du bort din egen glädje? Vill du att de ska våga göra en förändring och därför ger du bort din kraft och ditt mod? Eller ger du helt enkelt för att bli omfamnad och älskad?

Genom att förstå VARFÖR du tar på dig av andra eller ger bort till andra kan du lösa dina mönster, vilka är orsaken till sammanblandningen. Om du känner att du behöver hjälp med detta så kontakta gärna mig för en andlig vägledning. Själva sorteringen av energier löser sen symptomen på dina mönster. Och i denna process kommer du att lära känna dig själv bättre och bli mer HEL och SANN i dig själv!

Så gör din hemläxa inför olika slags möten och lys med din egen unika energi genom ditt hjärta. Kanske inspirerar du även andra att hitta det i sig själva!

Med kärlek
Ingrid Kronholm

Ingrid Kronholm
ingrid@healyoursoul.se